Beställ innan klockan 23:59 och din beställning skickas under morgondagen!

0

Din kundvagn är tom

Klagomål

Vi är ledsna över att höra att du inte är nöjd. Vi rekommenderar att du först rapporterar in klagomålet till oss via e-post till support@flexystands.nl. Om detta inte leder till en lösning är det möjligt att registrera din tvist för medling på följande sätt. Om ditt klagomål ännu inte behandlas någon annanstans är du fri att deponera ditt klagomål via Europeiska unionen.

Kolla in vår sida med vanliga frågor här för att hitta svar på din fråga.

Observera följande:

  1. Klagomål efter avtalsförbindelse måste skickas till oss fullständigt och tydligt via e-post eller brev inom 7 dagar efter att du har upptäckt bristerna.
  2. Vanligtvis försöker vi svara på alla klagomål inom en till två arbetsdagar. Klagomål som skickas till oss kan dock besvaras inom 14 dagar från mottagandedatumet. Om ett klagomål kräver en förutsebar längre behandlingstid förväntas vi svara inom 14 dagar med en bekräftelse på mottagandet och en indikation på när du kan förvänta dig ett mer detaljerat svar.
  3. Om klagomålet inte kan lösas genom ömsesidig överenskommelse uppstår en tvist som är föremål för tvistlösningsförfarandet.

Klagomålsförfarande via ODR-plattform:

Från och med den 15 februari 2016 är det också möjligt för konsumenter i EU att anmäla klagomål via Europeiska kommissionens ODR-plattform. Denna ODR-plattform finns på http://ec.europa.eu/odr. Om ditt klagomål ännu inte behandlas någon annanstans kan du lämna in ditt klagomål via Europeiska unionens plattform.