Beställ innan klockan 23:59 och din beställning skickas under morgondagen!

0

Din kundvagn är tom

Garanti

INTE NÖJD? 100% ÅTERBETALNINGSGARANTI

På FlexyStands ™ är det enkelt att returnera din produkt. Du kan byta eller returnera nya, oanvända och “säljbara” FlexyStands ™. Du har rätt att returnera din beställning upp till 30 dagar efter mottagandet, utan att behöva uppge någon anledning. Du kommer att krediteras med hela orderbeloppet. Endast fraktkostnaderna för att skicka tillbaka produkten står du för. Glöm inte att du har 6 månaders garanti på din FlexyStand ™!

Vi kommer att behöva be dig att skicka foton av den defekta produkten för att fastställa orsaken. Alla FlexyStands ™ är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandard. Kontakta oss om din produkt inte uppfyller kvalitetskraven eller är defekt. Vi löser problemet så snart som möjligt.

Betalningsalternativ

Vi erbjuder flera säkra betalningsmetoder på vår webbplats. Detta tillhandahålls av Mollie, Shopify och PayPal. Du kan betala med kreditkort eller via banköverföring. Du kan använda följande tjänster:

Klarna
PayPal
MasterCard
Visa
Amex
Maestro

Om du har ytterligare frågor, ta en titt på vår sida med. Hittade du inte svaret på din fråga? Kontakta oss då gärna via kontaktsidan.